(Ruoka)terveisiä kotoa ja muualta – (Food) Greetings from Home and Away

Aurinkoiset kevätterveiset Münchenistä! Tänään mittari on kohonnut jo mukavasti +15 asteen tuntumaan ja pariksi seuraavaksi päiväksi on povattu vieläkin lämpimämpää. Ja mikä ihaninta, päivät ovat aurinkoisia. Kevät taitaa tehdä tuloaan oikein ryminällä. No, ensi viikon alussa pitäisi taas viilentyä, joten täytyy nauttia näistä lämpimistä hetkistä. Näin kaupassa myynnissä jo orvokkejakin, alkoi viherpeukaloa jo ihan syyhyttämään. Sanoin Miehellekin, että pian täytyy käydä visiitillä puutarhakaupassa. Hän ei ollut ajatuksesta kovinkaan innostunut😉

Viimeisen viikon aikana posti muisti minua. Postilaatikkoon putosi nimittäin molemmat Suomesta tilaamani lehdet, “Koti ja keittiö” sekä “Glorian ruoka & viini”. Olen ollut molempien lehtien tilaaja jo vuosikaudet ja kaikki vanhat numerot ovat tallella, eli kotoa löytyy vino pino ko. julkaisuja. “Glorian ruoka & viini” on mielestäni edelleen täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia juttuja, mutta jotenkin “Koti ja keittiö” on menettänyt hohtonsa. Tai sanotaan, että se ei enää ole mielestäni hintansa väärti.

Sen vuoksi soitinkin Aller Media Oy:n asiakaspalveluun tämän viikon alkupuolella ja lopetin tilaukseni. Viime viikolla postiluukusta tipahtanut lehti jää siis viimeiseksi. No, ainahan voin Suomessa ollessa ostaa irtonumeron, jos siltä tuntuu. Itse asiassa irtisanomisen taustalla oli toinenkin syy, nimittäin se, että halusin tilata uuden lehden, englantilaisen Vegetarian Living. Mies on tuonut sitä minulle työmatkoiltaan Englannista ja itsekin siellä ollessani olen sen aina mukaani napannut. Hyvä lehti, joka on täynnä ihania KASVISreseptejä ja kaikenlaisia viherpiipertelyyn liittyviä juttuja🙂 Sopii siis meille kuin nenä päähän… Pistin heti tilauksen sisään ja tänään lehti jo saapuikin, jee.

Tässä vielä mielestäni parhaat palat uusimmasta “Glorian ruoka & viini” -lehdestä:

Sitruunainen vuohenjuustopasta, Lemon posset -jälkiruoka, Omenavuoka Pierre Hermén tapaan, Punajuuri-fetacouscous ja uunipunajuuret, Punajuurisacher sekä artikkelit “Vilhon sveitsiläinen isä” (sveitsiläinen juustonvalmistaja Suomessa) ja “Luomu, luomumpi, alkuviini” (juttu slovenialaisista viineistä).

Aion ehdottomasti testata joitain lehden reseptejä ja raportoida tuloksista myöhemmin ruokablogini puolella: innellaskitchen.wordpress.com

————————————————————————————————————————

Sunny spring greetings from Munich! Today the thermometer rose already to +15 degrees and for the next couple of days it’s suppose to get even warmer. And the best things is that it’s sunny. Spring is coming…🙂 Well, apparently we will get cooler weather again in the beginning of next week, so we now need to enjoy these lovely moments. At the grocery store they are already selling violets. Seeing that my green thumb started itching immediately. Already said to Hubby that I need to visit the garden center soon. He was excited, not so much😉

During the last week, the post has remembered me. I received both Finnish magazines that I order to Germany, “Koti ja keittiö” (Home and kitchen) and “Glorian ruoka & viini” (Gloria’s food & wine). I’ve been a subscriber for both magazines for ages and I still have all the old issues, so we have quite a big pile of the above mentioned publications. In my opinion Glorian ruoka & viini -magazine is still interesting and full of up-to-date articles, but somehow Koti ja keittiö has lost its glory. Or let’s say that I don’t think it’s worth the money.

So due to that I called their customer service earlier this week and I cancelled my subscription. That means that the issue that was delivered last week will be the last one. Well, if I feel like it I can always buy a single copy whenever I’m in Finland. There was actually also another reason, why I decided to cancel the subscription. I wanted to order an English food magazine, called Vegetarian Living. Husband has brought it to me when he’s been there on business and I’ve also bought it every time I’ve been over there. It’s a good magazine full of wonderful VEGGIE recipes and topics related to being “eco and green”🙂 So it fits us… I ordered the magazine immediately and today I received the first issue, yippee.

There were several recipes in the latest Glorian ruoka & viini -magazine that I need to test and interesting article about a Swiss guy who’s a cheese maker in Finland and an article about Slovenian wines. I will definitely test some of the recipes and let you know later in my food blog how they turned out: innellaskitchen.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s